Videograaf en Editor Sven de Wildt

Sven de WildtVideograaf en Editor

  • Nederland
  • Amsterdam
  • Geverifieerd

Over mij

Toen ik een kleine jongen was droomde ik er altijd van te kunnen vliegen, met de komst van de Drone werd dit werkelijkheid voor mij. Het begon als hobby maar deze is inmiddels uitgegroeid tot een ware passie. De luchtbeelden combineer ik graag met reguliere videografie, om deze beelden naadloos in elkaar over te laten lopen film ik met een mirrorless camera en combinatie met een handheld stabilizer, de DJI Ronin SC. Hierdoor zijn de beelden zowel vanuit de lucht als op de grond altijd superstabiel.

Ik ben in bezit van de ROC-L Drone licentie en heb hierdoor de mogelijkheid om deze passie ook uit te kunnen dragen op commercieel gebied. Naast de DJI Mavic 2 Pro, die prachtig gestabiliseerde opnames maakt in haarfijne kwaliteit (4K) beschik ik tevens over een race/FPV drone die ook ingezet kan worden voor cinematische videografie.

Nadat ik zelf getrouwd ben en meegemaakt hebt hoe bijzonder deze dag kan zijn, ben ik begonnen als videograaf voor trouwerijen. Indien u hier meer informatie over wilt ontvangen of graag wat voorbeelden wilt zien, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Apparatuur

Audio (4) Camera (14) Drone (3) Lens (9) Licht & Studio (8) Stabilizer (9) Statief (3) Techniek (4)

Audio

Dasspeldmicrofoon Richtmicrofoon Hengel Shotgun microfoon

Camera

Digital Cinema Camera 4k Digital Cinema Camera 4k+ Digital Cinema Camera 4k Pro Camera 4k+ Pro Camera 4k DSLR Pocket/Action camera Timelapse camera Super-Slow mo camera Analoog camera Polaroid camera 3D Camera DSLR VR / 360 Camera

Drone

4k Drone 1080 Drone Pro-drone

Lens

Fisheye (Ultra-wide) Wide Angle Standard Prime lens Zoom Macro Telephoto Tilt / shift Tilt / Pancake Super tele

Licht & Studio

Lichtset Flitser Green Screen Backgrounds Reflector / Flash umbrella LED Panels Stage lights Studio flash

Stabilizer

Steadycam Gimbal Flycam Shoulder rig Easy rig Helmet cam Cable cam Dolly Slider

Statief

Tripod met fluid-head Tripod zonder fluid-head Monopod

Techniek

Draadloze video zender Draadloze monitor Stream regie Laptop (Montage op locatie)

Gelegenheden

Trouw registratie Trouw film Trouw portretten Algemene sfeer reportage After movie (event) After movie (dance) Event registratie Televisie commercial Online commercial Short film Luchtbeelden

Portfolio