Videograaf, Regisseur, Editor en Productie Sebastiaan van Hamond

Sebastiaan van HamondVideograaf, Regisseur, Editor en Productie

  • Nederland
  • Den Haag

Over mij

OVER MONDHA MEDIA
Een goed boek in 1 ruk uitlezen, een hele serie bingewatchen of een avond naar de bios. Iedereen houdt van een goed verhaal. Met alleen een goed verhaal bereik je helaas weinig. Je wilt toch ook resultaten behalen. Om dat te bereiken werken wij volgens ons 3D model: DENKEN, DRAAIEN, DELEN.

DENKEN
Door samen in de beginfase goed over jouw verhaal, je (marketing) doelen en je doelgroep na te denken zorgen we voor de juiste resultaten.

DRAAIEN
Onze creativiteit, originaliteit, passie voor het vak, professionele film apparatuur en vakbekwaam flexibel team zorgen ervoor dat de verhalen op cinematografische wijze tot leven komen.

DELEN
We helpen je ook graag bij het online plaatsen en delen van de video's. Zo bereiken we samen het gewenste resultaat

Met Mondha Media vertel ik al meer dan 10 jaar verhalen van én met ondernemers, bedrijven en organisaties. Elk verhaal verdient het om op de juiste manier verteld te worden. Ook jouw verhaal!

OVER MIJ
In 2008 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Kunst & Techniek in Enschede. Hiermee kwam een eind aan een leuke studententijd. Na een jaar bij een media studio in Amsterdam gewerkt te hebben kwam er een documentaire project op mijn pad; 17.000km op frituurvet door Rusland, Kazachstan en Mongolië rijden. Een geweldige uitdaging. Helaas kwamen we niet tot de eindstreep. Dit project staat wel aan de wieg van de oprichting van Mondha Media. Inmiddels bestaat Mondha Media 10 jaar en ben ik uitgegroeid van freelance filmmaker tot creative director en videomarketing strateeg. Ook werk ik samen met professionals uit de creatieve en marketing / communicatie sector. Zo kan ik nog beter blijven doen wat ik leuk vind: verhalen vertellen die resultaten behalen.

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe verhalen en samenwerkingen. En kom graag bij je op de koffie voor een vrijblijvende kennismaking. Tot snel!

Apparatuur

Accesoires (2) Audio (4) Camera (14) Lens (9) Licht & Studio (8) Stabilizer (9) Statief (3)

Accesoires

Draadloze monitor Monitor

Audio

Dasspeldmicrofoon Richtmicrofoon Hengel Shotgun microfoon

Camera

Digital Cinema Camera 4k Digital Cinema Camera 4k+ Digital Cinema Camera 4k Pro Camera 4k+ Pro Camera 4k DSLR Pocket/Action camera Timelapse camera Super-Slow mo camera Analoog camera Polaroid camera 3D Camera DSLR VR / 360 Camera

Lens

Fisheye (Ultra-wide) Wide Angle Standard Prime lens Zoom Macro Telephoto Tilt / shift Tilt / Pancake Super tele

Licht & Studio

Lichtset Flitser Green Screen Backgrounds Reflector / Flash umbrella LED Panels Stage lights Studio flash

Stabilizer

Steadycam Gimbal Flycam Shoulder rig Easy rig Helmet cam Cable cam Dolly Slider

Statief

Tripod met fluid-head Tripod zonder fluid-head Monopod

Gelegenheden

Algemene sfeer reportage After movie (event) Product Event registratie Concert reportage Algemene reportage Zakelijke portretten Portretten Interview Reportage Televisie commercial Online commercial Overig Fashion Food Architectuur Interieur Sport

Portfolio