Videograaf, Regisseur, Editor en Productie Edwin Stevens

Edwin StevensVideograaf, Regisseur, Editor en Productie

  • Nederland
  • Amsterdam

Over mij

Ben je op zoek naar een filmmaker, een creatieve éénpitter die flexibel produceert? Conceptueel denk ik graag mee en combineer dit samen met mijn uitvoerende kwaliteiten (regie, camera, editing). Op die manier maak ik snel allerlei leuke, sfeervolle en verhalend content voor klanten. Wellicht kan ik iets voor je betekenen!
__

Filmmaker Edwin Stevens (1988, Uithoorn) studeerde in 2015 af aan de Willem de Kooning Academie met zijn documentaire ‘Zelfportret’. De zoektocht naar Edwins dubbelganger, een 17e-eeuws portret uit het Rijksmuseum.
Edwin is een visuele verhalenverteller en erg gefocust op detail. Hij wilt mensen raken, enthousiasmeren, vermaken, beïnvloeden, en een boodschap mee geven. Dit tracht hij te bereiken door het creatief en zorgvuldig uitwerken van het hele productieproces en door geen genoegen te nemen met minder dan het optimale resultaat.

Klanten:
DDB, Kruidvat, Havas Lemz, Rituals, Lidl, BridgeFund, Naturalis, ING, Greenchoice, Alibaba, Reeleezee, etc

Gelegenheden

Product Algemene reportage Zakelijke portretten Portretten Interview Reportage Televisie commercial Online commercial Short film Film Behind the scenes Overig Fashion Architectuur Interieur

Portfolio