Videograaf, Editor en Color grader Daniël Plantinga

Daniël PlantingaVideograaf, Editor en Color grader

  • Nederland
  • Zwolle

Over mij

Mijn naam is Daniël Plantinga, ik ben 21 jaar oud en ik ben afgestudeerd aan de mbo-4 opleiding AV-specialist aan het Deltion College in Zwolle.

Als AV-specialist ben ik stabiel en beheerst, een harde werker en heb ik ervaring met het werken in een team. Ik ben in staat om onder hoge tijdsdruk te werken en ik wen snel aan nieuwe situaties. Daarnaast heb ik een creatieve denk- en werkwijze, een oog voor detail en zal zelf nooit tevreden zijn over half afgeleverd werk. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Ik houd van uitdagingen en wanneer er een groot project op mijn pad komt, deins ik niet terug.

Mede door mijn diverse stages en werkplekken heb ik al veel ervaring opgedaan in zowel de PT- als de AV-branche. Ik heb veel meercamera registratie- en ENG klussen mogen doen en heb daarnaast veel ervaring met de opbouw en bediening van licht-, geluid-, en lasershows in veel verschillende poppodia, nachtclubs, theaters, congrescentra, evenementenhallen en sporthallen. Niets is mij te gek. Van licht en geluidstechniek tot de volledige infrastructuur voor video, het komt mij allemaal bekend voor.

Heb je vragen of denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Dan hoor ik graag van je!

Apparatuur

Techniek (4)

Techniek

Draadloze video zender Draadloze monitor Stream regie Laptop (Montage op locatie)

Gelegenheden

Algemene sfeer reportage After movie (event) After movie (dance) Product Event registratie (Live) Multicam registratie Multicam registratie Concert reportage Algemene reportage Zakelijke portretten Portretten Interview Reportage Televisie commercial Online commercial Short film Film Behind the scenes

Portfolio