Veelgestelde vragen Freelancers

Vragen en antwoorden

Wat moet ik doen als ik ineens verhinderd ben?
Neem zo snel mogelijk contact op met je opdrachtgever. Mochten jullie niet tot een oplossing komen? Mail dan snel naar hello@lensguild.com of bel naar 020-370 2780. 
Mijn opdrachtgever zegt last minute af. Wat nu?
Erg vervelend natuurlijk! Neem contact met ons op via hello@lensguild.com en wij proberen samen met de opdrachtgever te kijken naar een geschikte oplossing.
Mijn potentiële opdrachtgever en ik komen er niet uit om een tarief vast te stellen.
Een tarief afspreken is altijd lastig. Uiteindelijk is dit iets waar jij en je opdrachtgever samen uit zullen moeten komen. Belangrijk om te onthouden; doe niets waar jij je niet goed bij voelt en weet hoeveel je waard bent. Maar kijk ook altijd naar de opdracht zelf. Is dit een hele toffe opdracht, waar jij veel uit kan halen en misschien ook veel van kan leren? Bovendien is het een opdrachtgever die vaker klussen voor je zou kunnen hebben? Dan is het misschien de moeite waard om de klus voor iets minder dan je eigenlijk zou willen aan te nemen. Maar vergeet nooit: doe niets wat jij niet wilt. 
Ik heb onenigheid met mijn opdrachtgever. Wat nu?
Ai, dat is vervelend. Probeer ten eerste altijd beleefd en rustig te blijven. Mochten jullie er samen echt niet uitkomen. Neem dan contact met ons op en dan zal Lensguild bemiddelen. Mail naar mail@lensguild.com
Ik heb problemen met mijn account! Hoe moet ik dit oplossen?
Bij problemen met je account of instellingen kan je ons altijd raadplegen! Stuur een mailtje met je probleem naar hello@lensguild.com