Maak kennis met het team!

Wij zijn Lensguild! Het idee van het starten van een marktplatform voor fotografen & filmmakers zat al een aantal jaar in de pijpleiding. Na veel wikken en wegen zijn wij succesvol van start gegaan. De eerste opdrachten vloeiden binnen, evenals het aantal aanmeldingen van de eerste Lensguilders. Op deze pagina kun je kort kennis maken met ons team. Wil je meer over ons weten lees dan onze blog.

Team

Zowik Abramov

Sales & Marketing

Bekijkt het leven graag door een van zijn Canon lenzen. Tevens bedenker en oprichter van Lensguild.

Beaudinn Greve

Product & Development

Bekijkt het leven graag in eentjes en nulletjes terwijl hij op het terrasje in Azië zit te werken. Tevens mede-oprichter van Lensguild.

Amir Swaleh

Front-end Developer

Bekijkt het leven graag als een proces waar user experience centraal staat. Verantwoordelijk voor het schrijven van code.

Niels Vermeulen

Sales & Marketing

Bekijkt het leven als een creatieve reis en uit dit in de vorm van storytelling. De connector tussen de klant en het merk. Ondersteund Lensguild binnen de sales & marketing.

Mentors

Olivier Karg

Marketing

Bekijkt het leven als bamboe de snelst groeiende plant. Ondersteund Lensguild op het gebied van Marketing en Growth Hacking.

Dennis Tan

Business Operations

Bekijkt het leven graag als een groot spinnenweb waar alles aan elkaar verbonden zit. Ondersteund Lensguild bij business & relaties.