Lensguild

Lensguild biedt een simpele, veilige en efficiënte manier om foto- en videospecialisten in te huren: van productfotograaf tot cameraman voor je bruiloft. Op Lensguild huur je een professionele foto- of videograaf voor een duidelijk en transparant tarief in.

Hoe vind je de juiste foto- of videospecialist

Momenteel heeft Lensguild twee manieren om in contact te komen met foto en videospecialisten. Je kunt zelf op zoek gaan of een oproep plaatsen. Tevens biedt Lensguild een veilige en betrouwbare manier van betalen. Zodat jij verzekerd bent van kwaliteit, en de freelancer van zijn tijdige uitbetaling.

Zoeken en filteren

Via de zoekfunctie van Lensguild zul je ongetwijfeld slagen! Je geeft zelf aan welke filters van toepassing zijn en wij laten op basis hiervan een overzicht zien van de meest relevante freelancers. Zodra je een goede match denkt te hebben kun je direct en vrijblijvend een offerte aanvragen, of eerst nog even babbelen via de chat.

Vul een locatie in

Geef aan waar de opdracht plaatsvindt.

Filter de zoekresultaten

Je kunt de zoekresultaten filteren op gelegenheid, vaardigheid, apparatuur of prijs. op basis van jouw keuzes tonen wij de beschikbare freelancers.

Kies een freelancer

Kies een of meerdere freelancers waarvan jij denkt dat ze geschikt zijn voor de opdracht en stuur een bericht of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Een opdracht plaatsen

Via Lensguild kun je ook een opdracht plaatsen. Je vult alle belangrijke informatie in en vervolgens krijgen freelancers de mogelijkheid om hier een bieding op te doen. Uiteindelijk bepaal je zelf met welke freelancer je in zee gaat. 

Plaats uw opdracht

Geef aan waar, wanneer en hoelaat de opdracht plaatsvindt, geef zoveel mogelijk details zodat freelancer direct weten waar je het over hebt.

Ontvang biedingen van freelancers

Freelancers die relevant zijn krijgen bericht van de opdracht en wanneer zij interesse hebben zullen ze een bieding plaatsen. Vervolgens krijg jij als opdrachtgever ook een notificatie waarin duidelijk wordt welke eisen de freelancer stelt.

Kies een freelancer

Kies uit een freelancer die goed bij je past en hij of zij kan aan de slag!

Wat doet Lensguild?

Bij Lensguild wordt bijna alles online geregeld: het bekijken van portfolio’s, het lezen en schrijven van recensies, maar ook het online chatten, boeken en betalen van freelancers. Transparantie is erg belangrijk. Daarom kun je van te voren een vaste prijs en afspraken maken, om nare verrassingen achteraf te voorkomen. Mochten er alsnog discussiepunten ontstaan, dan helpt Lensguild bij het bemiddelen.

Zijn beide partijen een prijs overeengekomen? Via Lensguild kun je via een beveiligde betaalomgeving online betalen. Wij handelen als derdengelden rekening en betalen pas uit zodra beide partijen tevreden zijn met de opdracht. Mocht het zo zijn dat de freelancer op het laatste moment toch niet kan, dan gaat ons team voor je aan de slag om een vervanging te regelen. Met een breed aanbod aan freelancers in ons bestand is de kans erg groot dat dit lukt!

Direct aan de slag met Lensguild!

Heb je al een account? Log In!