Fotograaf Judith Veenstra

Judith VeenstraFotograaf

  • Nederland
  • Oostzaan

Over mij

Firms, Faces & Food. My Favourite things!

Mensen vastleggen zoals ze echt zijn is mijn passie, net als het karakter van een bedrijf, fingerlickin' food of de sfeer van een evenement. Persoonlijk contact en de dynamiek tussen mens en camera is datgene wat mij energie geeft en waar ik mijn volle creativiteit in kwijt kan. Ik speel graag met licht, om elk unieke persoonlijkheid, product of evenement zo goed mogelijk vast te leggen.
Dit alles doe ik vanuit mij eigen kleine studioruimte aan huis, maar ook op diverse locaties in en rond Amsterdam en rest van het land en zoek ik graag de samenwerking op met anderen om er samen een mooie dag van te maken.
Mensen omschrijven mij als "de bruis" en ik neem mezelf niet altijd te serieus, bovendien breng ik bij elke shoot een hoop energie mee, wat aanstekelijk werkt! Naast kwaliteit en zuiverheid in zaken doen, gaan mijn shoots dan ook altijd gepaard met een hoop lol, plezier en een beetje gekkigheid!

Apparatuur

Camera (14) Lens (9) Licht & Studio (8) Statief (3)

Camera

Digital Cinema Camera 4k Digital Cinema Camera 4k+ Digital Cinema Camera 4k Pro Camera 4k+ Pro Camera 4k DSLR Pocket/Action camera Timelapse camera Super-Slow mo camera Analoog camera Polaroid camera 3D Camera DSLR VR / 360 Camera

Lens

Fisheye (Ultra-wide) Wide Angle Standard Prime lens Zoom Macro Telephoto Tilt / shift Tilt / Pancake Super tele

Licht & Studio

Lichtset Flitser Green Screen Backgrounds Reflector / Flash umbrella LED Panels Stage lights Studio flash

Statief

Tripod met fluid-head Tripod zonder fluid-head Monopod

Gelegenheden

Algemene sfeer reportage Nachtclub fotografie Festival fotografie Product Algemene reportage Zakelijke portretten Portretten Behind the scenes

Portfolio