Fotograaf Irene van Kessel

Irene van KesselFotograaf

  • Nederland
  • Den Haag

Over mij

Waarom ben ik begonnen als fotograaf? Allereerst omdat ik het zo ontzettend leuk vind om te fotograferen. Ten tweede omdat ik het fijn vind om mensen gelukkig te maken met mijn werk. Al vanaf het moment dat ik ben begonnen als zelfstandig fotograaf geniet ik nog elke keer als ik op pad mag met mijn camera’s. Omdat ik spontaan ben en plezier heb ik mijn werk, kan ik ontspannen werken. Daarbij streef ik naar een zo artistiek mogelijk resultaat. Uiteraard staat kwaliteit daarbij hoog in het vaandel.
Voordat ik begon als zelfstandig fotograaf heb ik de vakopleiding aan de Fotoacademie afgerond. Ik heb gemerkt dat ik door de tijd te nemen om contact te maken en door goede voorbereiding het verschil kan maken met mijn foto’s. Door goed te luisteren kan ik feilloos met mijn werk aansluiten op jouw wensen. Inmiddels heb ik al heel wat jaartjes ervaring als zelfstandig fotograaf. Het enthousiasme dat ik tijdens mijn werk als fotograaf uitstraal werkt aanstekelijk. Speciale en onverwachte fotomomenten maken het steeds weer bijzonder. Of het nu om een bruiloft, een bedrijfsevent of een familieportret gaat.
Werkgebied en vakgebied
Van mensen die ik fotografeer hoor ik vaak dat ze zich bij mij op hun gemak voelen. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat het hierdoor gemakkelijker is om mooie spontane foto’s te maken. Het plezier dat ik in mijn werk heb, straalt vaak uit naar degene die ik fotografeer.  Mijn fotografie varieert van portretten, bruidsfotografie, maar ook bedrijfsfotografie. Ik fotografeer in heel de Randstad en ver daarbuiten.

Apparatuur

Camera (14) Lens (9) Licht & Studio (8) Statief (3)

Camera

Digital Cinema Camera 4k Digital Cinema Camera 4k+ Digital Cinema Camera 4k Pro Camera 4k+ Pro Camera 4k DSLR Pocket/Action camera Timelapse camera Super-Slow mo camera Analoog camera Polaroid camera 3D Camera DSLR VR / 360 Camera

Lens

Fisheye (Ultra-wide) Wide Angle Standard Prime lens Zoom Macro Telephoto Tilt / shift Tilt / Pancake Super tele

Licht & Studio

Lichtset Flitser Green Screen Backgrounds Reflector / Flash umbrella LED Panels Stage lights Studio flash

Statief

Tripod met fluid-head Tripod zonder fluid-head Monopod

Gelegenheden

Trouw registratie Trouw portretten Algemene sfeer reportage Algemene reportage Zakelijke portretten Portretten Reportage Overig

Portfolio