Fotograaf Henri Blommers

Henri BlommersFotograaf

  • Nederland
  • Amsterdam
  • Geverifieerd

Over mij

Als onderdeel van de Beeldunie (agentschap voor beeldmakers) maak ik zo wel portretten als reportages. Naast portretten voor grote bedrijven waar ik campagnes voor maakte zoals Sanquin en Gilead maak ik veel portretten en de laatste tijd toevallig vaak van twee mensen tegelijkertijd. Voor mijn reportagewerk werkte ik o.a. voor evenementen zowel op straat zoals de Positive Flame walk, demonstraties maar ook bijeenkomsten zoals vergaderingen voor de PvdA, Amsterdam Dance Event etc. Ik werk vaak samen met mensen die nooit gefotografeerd zijn en veel mensen in de zorg, zoals ik ooit een reportage maakte van mensen met Lyme.

Bij kinderen ga ik iets anders te werk, laat hun meer hun gang gaan en ga mee in hun wereld.

Wat anderen vonden:

Daan en Louis (portret van hun samen): Omg!!! Die is ook GAAF!!!! WAUW. Dank je wel Henri…moet d'r van huilen ben je zo dankbaar.
Marije Hamaker (beelden van vluchtelingen op Lesbos): Schitterend zijn ze!!! En raken meteen in het hart.
René en Rianne (portret van hun samen voor Hello Gorgeous magazine): De foto is prachtig, net als de foto’s van de andere stellen overigens! Wij vinden het ook leuk je te ontmoeten, bedankt voor dit prachtige plaatje!
Pauline Moret (zakelijk portret van haar): Wowwww, te gek!! Dank je lieverd :-)
Gloria Summerville (shoot voor Gilead): Wowwwwwwww ben gewoon knap mijn collega is er weg van heel mooi en bedankt. Ik duim voor je, wow gewoon …..

Apparatuur

Camera (14) Lens (9) Licht & Studio (8)

Camera

Digital Cinema Camera 4k Digital Cinema Camera 4k+ Digital Cinema Camera 4k Pro Camera 4k+ Pro Camera 4k DSLR Pocket/Action camera Timelapse camera Super-Slow mo camera Analoog camera Polaroid camera 3D Camera DSLR VR / 360 Camera

Lens

Fisheye (Ultra-wide) Wide Angle Standard Prime lens Zoom Macro Telephoto Tilt / shift Tilt / Pancake Super tele

Licht & Studio

Lichtset Flitser Green Screen Backgrounds Reflector / Flash umbrella LED Panels Stage lights Studio flash

Gelegenheden

Trouw registratie Algemene sfeer reportage Algemene reportage Portretten Reportage

Portfolio