Fotograaf Andress Kools

Andress KoolsFotograaf

  • Nederland
  • Oisterwijk

Over mij

Heb je foto's nodig waar je zelf op staat? Dan wil je je op je gemak voelen. Je wil gefotografeerd worden door iemand die je vertrouwt en die oprecht in je is geïnteresseerd. Zodat die persoon jouw verhaal kan vertellen in die ene foto. Ben je met meer? Dan heeft iedereen een eigen verhaal, een eigen positie en een eigen karakter. Dat wil je terugzien in je groepsfoto. Wil je van heel veel mensen een portret? Uniform of uniek? Kan allemaal.
Ik fotografeer al 30 jaar, waarvan de laatste 10 professioneel. Wat ik geweldig vind, zijn de verhalen achter de personen die ik mag vastleggen. Het terugkomen in een gezin of een bedrijf en te zien wat er veranderd is. Dat wil ik hen laten zien. Een foto is voor mij geen momentopname, maar een registratie van een gebeurtenis. Die sprankeling, dat wervelende of juist die bedeesde kalmte of afgemeten precisie in je karakter weergeven in een foto is waarvoor ik het doe.

Apparatuur

Camera (14) Lens (9)

Camera

Digital Cinema Camera 4k Digital Cinema Camera 4k+ Digital Cinema Camera 4k Pro Camera 4k+ Pro Camera 4k DSLR Pocket/Action camera Timelapse camera Super-Slow mo camera Analoog camera Polaroid camera 3D Camera DSLR VR / 360 Camera

Lens

Fisheye (Ultra-wide) Wide Angle Standard Prime lens Zoom Macro Telephoto Tilt / shift Tilt / Pancake Super tele

Gelegenheden

Trouw registratie Trouw portretten Algemene sfeer reportage Product Algemene reportage Zakelijke portretten Portretten

Portfolio