Fotografie, Video Blog post Blog #6: 10 originele manieren om je camera apparatuur op te bergen

Blog #6: 10 originele manieren om je camera apparatuur op te bergen

Ga jij ook volledig ‘aan’ op een mooi gestructureerd opbergsysteem voor al je camera gear? Overzicht zorgt natuurlijk voor rust in je hoofd, rust betekent foto’s in betere focus. Hier 10 inspiratievolle foto’s hoe het stashen van je gear netjes aan te pakken.

1. Wij trappen de lijst af met de oprichter van Lensguild Zowik Abramov. Toen hij de nieuwe Ikea kast Bror zag staan wist hij onmiddellijk tot welk einddoel deze kast kon dienen. Een echte gearpr0n kast zeggen wij dan! 


2. Dat ziet er opgeruimd uit, de sokkenla ombouwen tot een geheime plek voor al je camera ‘’hebben en houwe’’. Voor meer organisatie tips, check de volgende website.3. Dit ziet er natuurlijk opgeruimd uit, precies zoals wij het graag zien bij Lensguild. Je kan wel zien dat het hier gaat om iemand met een passie voor fotografie. 4. Ben jij van nature een echte kluskoning? Het volgende persoon heeft behoorlijk zijn best gedaan om het zichzelf zo aangenaam mogelijk te maken met dit superstrakke opbergsysteem. Vast een handige Harry! 


5. Uitrusting weggemoffeld in de kledingkast, redelijk undercover. Geen inbreker die hier naar gaat zoeken in ieder geval. Vrij makkelijk te verwezenlijken ook trouwens, loop eens een rondje door de Ikea, er is altijd wel iets bedachtszaams te vinden als het gaat over het invullen van de gegeven ruimte.


6. Lekker gewerkt pik. Aardig wat op een klein oppervlak, doe jij dit beter? Ongetwijfeld, wij zien jullie foto’s graag tegemoet.  


7.  Vandaag is het opze-kopsiedag, Schroef de lenzen vast aan de onderkant van je planken. Hangt er lekker bij.


8. Gebruik de verschillende keuken opbergsystemen voor andere doeleinden, wees creatief en daag jezelf uit om zo georganiseerd mogelijk te leven. Nooit een verkeerd idee.


9. Het lijkt op een koelkast, maar dat is het niet. Wat is het wel? Een dry closet natuurlijk. Ideaal voor het opbergen van je gear. Stof- en vochtvrij apparatuur, wie wil dat nou niet?!  


10. Een degelijk rekje is nooit verkeerd, een vrij simpele, logische en snelle manier om je gear netjes op te bergen. Zijn jullie ook handig bezig geweest?! Lensguild is natuurlijk ontzettend benieuwd naar jullie creatieve oplossingen. Onze OCD kan niet wachten om al die foto’s voorbij te zien komen.