Fotografie, Video Blog post Blog #4: 10 leuke gimmicks met een fotografie thema! Welke vind jij het leukst?!

Blog #4: 10 leuke gimmicks met een fotografie thema! Welke vind jij het leukst?!

10 leuke gimmicks met een fotografie thema! Wellicht leuk om in je bezit te hebben of om cadeau te doen! Hier dan ook 10 leuke voorbeelden waar je voorlopig weer mee uit beeld kan. 

1. Polaroid Camera WC-rol houder

Weer eens wat anders dan een gewone wc-rol houder. Een stuk goedkoper dan polaroids in ieder geval. Klik hier om te achterhalen waar je dit kan kopen.2. Cameralens-Mok

De Camera Lens Mok is een super gave koffiemok die eruitziet als een echte professionele camera lens! De lens is zo realistisch en gedetailleerd ontworpen dat hij bijna niet te onderscheiden is van een echte camera lens. Het enige verschil is dat hij niet op een camera past en je er geen foto’s mee kan maken, het is gewoonweg een leuk hebbedingetje. Klik hier om te achterhalen waar je deze mok kan kopen. 
 

3. Vintage camera puntenslijper

De nostalgische camera houdt je potloden scherp. Evenals de focus. Het is een hebbedingetje dat enorm leuk staat in je kantoor. Klik hier om te achterhalen waar je dit kunt kopen.4. Magnetische polaframes

De Polaroid-foto is natuurlijk nooit weg geweest. Print je tofste foto’s uit in polaroid formaat en plak ze op de koelkast. Klik hier  om te achterhalen waar je dit kan kopen.


5. Camera - USB-stickLeuk om te krijgen, leuk om cadeau te doen. Deze USB-stick is volledig in thema. Klik hier  om te achterhalen waar je dit kan kopen.


6. ‘I Shoot people’ telefoonhoesjeNatuurlijk een leuk woordgrapje, dit verwikkeld in een strakke phone-case. Menig fotograaf wordt hier blij van natuurlijk. Klik hier  om te achterhalen waar je dit kan kopen.

7. Retro camera klok

Deze Retro klok gaat een nostalgisch gevoel bij je oproepen. Natuurlijk tof om in je kantoor of studio te zetten. Klik hier  om te achterhalen waar je dit kan kopen.

8. Camera Plantenpot / pennenbakje

Een stoere plantenpot / pennenbakje in de vorm van een camera, deze lens is wel bestendig tegen water. Klik hier  om te achterhalen waar je dit kan kopen.

9. Lens Kussen


Helemaal hartstikke leuk allemaal. Een kussen in de vorm van een lens. Altijd goed om door je huis te laten slingeren. Klik hier  om te achterhalen waar je dit kan kopen.

10. Lens poef


Simpelweg een stoere poef, helemaal in thema. Deze poef maakt natuurlijk indruk bij jouw klanten. Het is natuurlijk ook gewoon een kek hebbedingetje, toch?! Klik hier  om te achterhalen waar je dit kan kopen.


Ben je  nog meer leuke hebbedingetjes tegengekomen in dit thema? Deel het met ons.